image
Sursa foto: jurnal.md

Tânăr reținut pentru exploatarea sexuală a mai multor fete, majoritatea minore

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost reținut fiind suspectat că încă din 2016 și până în prezent a exploatat sexual mai multe fete, majoritatea minore. În cazul în care victimele se opuneau, acestea erau maltratate sau amenințate cu publicarea pe internet a fotografiilor și secvențelor video, în care acestea apar nud.

Inspectoratul General al Poliției menționează că suspectul racola victimele pe rețelele de socializare. Fetele erau adăpostite în diferite apartamente din Chișinău. Aici, acestea erau impuse să presteze servicii sexuale contra plată. Anunțurile de prestare a serviciilor erau plasate și gestionate de către bănuit, pe platformele de publicitate.

Oamenii legii au stabilit că, tânărul a exploatat sexual cel puțin șase victime. Venitul obținut de către acesta per persoană varia de la o mie până la șase mii de lei zilnic. Din banii obținuți, suspectul și-a procurat diferite bunuri, inclusiv un automobil.

Pe numele tânărului a fost emis un mandat de arest pentru 30 de zile. Dacă vinovăția acestuia va fi demonstrată, el riscă închisoare pentru un termen de până la 20 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: