image
Sursa foto: Getty Images

Decizie radicală luată de Florentino Perez după ce Kylian Mbappe a semnat cu PSG

Kylian Mbappe a ales să refuze oferta lui Real Madrid și să rămână, cel puțin pentru următoarele trei sezoane, la PSG.

Atacantul francez ajunsese la un acord cu Real Madrid, însă oferta superioară din punct de vedere financiar, dar și puterea de decizie pe care parizienii i-au oferit-o în privința alegerii antrenorului, l-au convins să continue în Franța.

Dezamăgit de modul în care s-a comportat Kylian Mbappe, Florentino Perez ar fi luat o decizie radicală: fotbalistul francez nu va mai reprezenta niciodată o țintă pentru Real Madrid, cel puțin cât timp el se va afla la conducere, scrie Eurosport.

Momentul actual nu este singurul în care Real Madrid îl ratează pe Kylian Mbappe.

Același lucru s-a mai întâmplat în 2017, când francezul a preferat să rămână în Ligue 1 și a mers la PSG de la AS Monaco, dar și vara trecută, atunci când Real Madrid a oferit 180 de milioane de euro pentru a-l transfera pe francez, care mai avea un singur an de contract, propunere refuzată de clubul de pe ”Parc des Princes”.

Kylian Mbappe a semnat un contract valabil trei ani cu PSG, club care-l va transformă în cel mai bine plătit jucător din lume. Potrivit presei spaniole, francezul ar urma să încaseze nu mai puțin de 100 de milioane de euro pe an!

De asemenea, clubul parizian îi va mai plăti lui Kylian Mbappe un bonus la semnătura nemaivăzut, de 300 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: