image
Sursa foto: Getty Images

Ronaldo nu scapă de procesul cu presupusul viol din America. Decizia unui judecător din Las Vegas

Cristiano Ronaldo spera că a scăpat de scandalul acuzaţiei de viol depusă de Kathryn Mayorga, mai ales după ce anul trecut chiar a recunoscut că i-a plătit 375.000 de dolari femeii pentru a nu dezvălui amănunte despre acest subiect.

În iulie 2019, Procuratura din districtul Clark County a anunțat că a refuzat să formuleze o acuzație de viol după incidentul din 2009.

Acum, un judecător din Las Vegas a decis în favoarea lui Mayorga după ce aceasta s-a hotărât să deschidă un proces civil împotriva fotbalistului, ca urmare a faptului că procesul penal a fost închis.

Mayorga a anulat acordul de confidenţialitate, iar Jennifer Dorsey a dispus stabilirea unei date a procesului pentru luna decembrie. Iar în aceste condiţii, Ronaldo ar putea fi chemat în faţa instanţei, anunţă The Sun, citat de AS.

Avocaţii celor două părţi trebuie să se întâlnească înainte de 30 noiembrie pentru a decide împreună o dată a procesului.

Ronaldo a întâlnit-o pe Kathryn Mayorga la Rain Night club, în hotelul Palms, în 2009, iar apoi a urcat în apartamentul lui, acolo unde ar fi avut loc violul. Femeia a fost la poliție, dar nu i-a spus numele lui Ronaldo, ci a folosit termenul "un star uriaș din fotbal".

După un an de la acuzaţiile de viol, victima a primit 375.000 de dolari pentru a nu da detalii despre ce s-a întâmplat. Totuşi, în 2018, Mayorga a decis să încalce acordul.

"Domnul Ronaldo a plătit cash suma de 375.000 de dolari și ambele părți au căzut de acord să păstreze confidențialitatea fără dreptul de a o rupe", au susţinut reprezentanţii jucătorului.

Totuși, el a susținut că dacă a plătit acea sumă nu înseamnă că își recunoaște vina, ci doar că totul a fost pentru ca informațiile să nu apară în presă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: