image
Sursa foto: Getty Images

Cea mai mare temere a lui Cristiano Ronaldo, dezvăluită de prietenul Khabib Nurmagomedov

Cristiano Ronaldo (36 de ani), unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, a cucerit aproape toate trofeele pe care și le-ar fi dorit în carieră, însă starul portughez are o temere în privința fiului său, Cristiano Jr.

Khabib Nurmagomedov, retras în toamna anului trecut din artele marțiale mixte, după o carieră glorioasă, a dezvăluit o discuție recentă avută cu prietenul Cristiano Ronaldo, în care fotbalistul s-a destăinuit în legătură cu fiul său de 10 ani.

Fostul star din UFC spune că Ronaldo se teme de faptul că băiatul său, care joacă la grupele de juniori la Juventus, are deja tot ce-și poate dori de la tatăl său și nu va mai simți nevoia de a avea o carieră glorioasă, indiferent de domeniul pe care îl va alege.

"Vorbesc des cu Ronaldo, aproape în fiecare zi. Am avut chiar o discuție referitoare la modul în care reușim să ne găsim motivația. El mi-a spus că își dorește ca fiul său să îi calce pe urme. Când Cristiano era mic, visa doar să aibă o pereche de ghete, dar băiatul lui are tot ce își dorește.

Se teme că fiul său nu va avea aceeași foame, aceeași dorință. Oamenii sunt împinși de această dorință, simt nevoia de a atinge anumite lucruri. Când ai totul, e dificil să-ți mai găsești motivație.

Nu pot să spun că m-a surprins ce mi-a spus, dar m-am bucurat să-l aud. Mi-am dat seama că nu e genul de om care să se mulțumească cu un trofeu, două sau trei. E cel mai bun marcator din istorie. Cred că mai poate juca încă două sau trei sezoane", a spus Khabib Nurmagomedov, citat de Marca.

Cristiano Ronaldo vrea ca fiul său să îi calce pe urme. Pentru asta, Ronaldo Jr. trebuie să muncească și să aibă grijă inclusiv la alimentație. Chiar dacă are doar zece ani, fiul lui Ronaldo, care joacă la grupele de juniori ale lui Juventus, nu are voie să bea sucuri acidulate sau să mănânce cartofi prăjiți.

"Vom vedea dacă fiul meu va deveni un fotbalist mare. Câteodată bea Cola și consumă cartofi prăjiți și asta mă irită, el știe asta.

Uneori îi spun fiului meu să facă o baie în apă rece pentru a se recupera după o alergare pe banda de alergat și îmi spune 'Tată, e foarte rece acolo'. E în regulă, are doar zece ani.

Îi spun întotdeauna că trebuie îți trebuie muncă și dedicare pentru a avea succes. Nu o să pun presiune pe el ca să ajungă fotbalist, dar mi-ar plăcea. Cel mai important lucru este să ajungă cel mai bun în domeniul său, chiar dacă e fotbal sau medicină", spunea recent Ronaldo, citat de Football Italia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: