image
Sursa foto: multimedia.parlament.md

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, dezbătută azi în Parlament

Ordinea de zi a ședinței plenare de astăzi a fost completată. Biroul Permanent a aprobat suplimentul cu subiectele propuse de comisiile permanente. Ședința plenară a Parlamentului va începe la ora 15:00.

Astfel, deputații vor examina, în prima lectură, proiectul de lege care prevede majorarea claselor de salarizare pentru asistenții sociali comunitari și asistenții parentali profesioniști cu studii superioare tehnice. Tot în prima lectură vor fi dezbătute modificări la Codul fiscal și la Legea cu privire la Procuratură.

La ședința plenară va mai fi discutat proiectul de lege cu privire la cerințele de bază în securitatea radiologică și modificări la Legea privind administrația publică locală.

Parlamentarii vor mai discuta despre ratificarea Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Statului Qatar privind abolirea vizelor de scurtă ședere pentru titularii pașapoartelor ordinare și a Acordului în domeniul securității sociale dintre țara noastră și Regatul Spaniei.

Tot în ședința de astăzi va fi dezbătută Moțiunea de cenzură asupra activității Guvernului Republicii Moldova, inițiată de Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: