image
Sursa foto: Jurnal.md

Vârstnicii din RM supărați pe președintele Igor Dodon: Să înțelegem ca virusul este o soluție de a scăpa de pensionari?

Organizația PAS Seniori condamnă atitudinea iresponsabilă a lui Igor Dodon față de generația pensionarilor.

„Noi, organizația PAS seniori a Partidului Acțiune și Solidaritate, cerem președintelui Igor Dodon, în numele tuturor vârstnicilor din Republica Moldova, să manifeste respect față de oamenii în vârstă. Pensionarii nu există numai pentru a asigura voturi în campania electorală, ei au dreptul la viață, sănătate și pensie bună pentru o bătrânețe liniștită.

Totodată, cerem președintelui să nu implice Biserica în jocurile electorale și să nu facă din Biserică un instrument de propagandă religioasă”, se spune într-un comunicat emis de organizația PAS Seniori.

Îndemnul vine după ce, într-un interviu, zilele trecute, președintele a spus în contextul epidemiei Coronavirus: „Nu trebuie de panicat. În grupa de risc sunt persoanele de vârsta a treia, de la 70 de ani în sus”.

„Înțelegem din aceste declarații că Dodon și Guvernul lui stau liniștiți deoarece virusul nu prezintă probleme mari decât doar pentru bătrâni. Să înțelegem ca virusul este o soluție de a scăpa de pensionari? De aceea, ieri în Parlament coaliția PD-PSRM au votat controversata lege a indexării pensiilor? În timp ce pune preoții din țară să se roage pentru sănătatea familiei lui, pe noi, prin neglijența lui, ne pune în pericol”, s-au revoltat seniorii PAS.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: