image
Sursa foto: Profimedia

Revoluție totală pregătită la Manchester United! Câți jucători dă afară antrenorul care va prelua echipa

Manchester United a ajuns la un acord cu Erik ten Hag (52 de ani) pentru a sosi pe banca tehnică din vară, iar "diavolii roșii" vor să îi ofere tot sprijinul pentru a-și construi echipa așa cum își dorește.

Vicecampioana Angliei i-a pregătit un buget imens pentru transferuri, la care se vor adăuga și sumele primite în schimbul jucătorilor care urmează să părăsească Old Trafford în viitorul apropiat.

Actualul antrenor și viitorul consultant al echipei, Ralf Rangnick (63 de ani), a anunțat deja că echipa pregătește o "reconstrucție", în ideea în care va ceda un număr mare de fotbaliști.

Conform presei britanice, citate de Abola, olandezul așteptat în vară a analizat deja lotul lui Manchester United și a transmis conducerii că vrea să renunțe, în mod ideal, la 12 jucători. Numele de care ten Hag vrea să scape sunt:

Paul Pogba (29 de ani, cotat la 55 de milioane de euro)

Jesse Lingard (29 de ani, cotat la 20 de milioane de euro)

Edinson Cavani (35 de ani, cotat la 4 milioane de euro)

Nemanja Matic (33 de ani, cotat la 6 milioane de euro)

Juan Mata (33 de ani, cotat la 3 milioane de euro)

Lee Grant (39 de ani, cotat la 250.000 de euro)

Marcus Rashford (24 de ani, cotat la 70 de milioane de euro)

Anthony Martial (26 de ani, cotat la 28 de milioane de euro)

Aaron-Wan Bissaka (24 de ani, cotat la 30 de milioane de euro)

Eric Bailly (28 de ani, cotat la 8 milioane de euro)

Phil Jones (30 de ani, cotat la 4 milioane de euro)

Alex Telles (29 de ani, cotat la 18 milioane de euro)

Adunat, cei 12 valorează aproximativ 250 de milioane de euro.

Actualul antrenor al lui Ajax este determinat să aducă și câțiva elevi de-ai săi în Premier League, iar prioritatea sa în momentul de față este Antony (22 de ani).

"Diavolii roșii" au avut probleme constante cu banda dreaptă a atacului de câțiva ani încoace, iar brazilianul a avut un sezon extraordinar în tricoul "lăncierilor", pentru care a marcat 12 goluri și a oferit alte 10 assist-uri.

Conform cotidianului spaniol AS, ten Hag dorește ca Antony să fie primul transfer făcut de Manchester United în mandatul său. Tehnicianul se bazează pe relația bună dintre cele două cluburi, însă prețul cerut de gruparea din Amsterdam ar putea complica mutarea.

Aceeași sursă menționează că Ajax nu va accepta vreo ofertă pentru Antony decât dacă depășește 60 de milioane de euro. În prezent, internaționalul brazilian este cotat la 35 de milioane de euro de către site-ul Transfermarkt.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: