image
Sursa foto: Medpark

A 2-a opinie medicală de la specialiști de talie internațională pentru pacienții cu cancer cerebral

Pe data de 9 aprilie Spitalul Internațional Medpark a invitat 2 colegi cu vastă experiență în tratamentul tumorilor cerebrale primare și secundare (metastatice), care vor oferi consultații gratuite și o a doua opinie medicală:

- Prof. Hale Başak Çağlar, medic oncolog radiolog, cu pregătire la Universitatea Harvard din SUA și la Universitățile “Marmara” și „Medipol” din Turcia, și membru al celor mai prestigioase asociații oncologice la nivel mondial.

- Prof.Dr.Serdar Kahraman, Profesor în Neurochirurgie Oncologică, directorul clinicii de neurochirurgie a spitalului Anadolu din Turcia, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul neurochirurgiei. Membru activ al mai multor societăți academice naționale și internaționale inclusiv Eurospine (The Spine Society of Europe).

Ambii medici fac parte din echipa oncologică a spitalului Anadolu din Turcia, afiliat spitalului american de top John Hopkins – Centru de Excelență în Sănătate care ocupă locul 4 la nivel global în topul spitalelor cu cea mai avansată tehnologie în radioterapia oncologică, medicina nucleară, transplantul de măduvă, chirurgia robotică și alte domenii.

Consultațiile gratuite vor avea loc la:

- Data de 9 aprilie

- Spitalul Internațional Medpark, Chișinău, str. Andrei Doga 24

Consultațiile gratuite, oferite de specialiștii de talie internațională, sunt parte a Proiectului Medpark „Sanatate fără hotare – tratamentul cazurilor grave”, în care oferim asistență medicală complexă de cea mai înaltă calitate din momentul identificării problemei de sănătate până la finalizarea cu succes a tratamentelor complicate, inclusiv monitorizare post-tratament, în țară sau/și peste hotare.

Programările se efectuează în limita locurilor disponibile, la tel. 079 774 033 sau 022 40 00 40.

Nu există hotare pentru sănătate!

Noutăţile partenerilor

comentarii: