image
Sursa foto: Getty Images

Neymar dă "seen" ofertei de la PSG şi o aşteaptă pe Barcelona! Vrea să revină pe Camp Nou. Anunţ de ultim moment

Neymar (29 de ani) dă "seen" ofertei contractuale de la PSG şi, până să ia o decizie finală, vrea să asculte oferta pe care Barcelona e gata să i-o facă în încercarea de a-l readuce pe brazilian pe Camp Nou. Şefii de pe Parc des Princes i-au propus o nouă înţelegere valabilă până în 2027, dar fotbalistul încă nu şi-a pus semnătura pe contract şi aşteaptă ca Joan Laporta să-i facă o propunere.

Viitorul lui Neymar e una dintre problemele de care şefii de la PSG sunt foarte preocupaţi, brazilianul fiind unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume la ora actuală. În birourile de pe Parc des Princes s-a întocmit o ofertă de prelungire a contracului pentru Neymar, până în 2027, însă acesta nu a dat încă un răspuns final şi nu a semnat. Jurnalistul Joaquim Piera, de la Sport, susţine că brazilianul nu va face nicio mişcare în direct PSG-ului până nu va asculta propunerea Barcelonei.

Barcelonei îl vrea pe Neymar înapoi pe Camp Nou, Leo Messi (33 de ani) fiind principalul atu al catalanilor pentru convingerea brazilianului, iar Joan Laporta e aşteptat să-i facă o ofertă brazilianului. Cel mai scump fotbalist din istorie aşteaptă mai întâi să asculte ce propunerea are Laporta, iar apoi va decide dacă se întoarce la Barcelona sau semnează prelungirea contractului cu Barcelona.

La fel ca şi în cazul lui Messi, Neymar trebuie să aştepte ca Joan Laporta să afle exact ce posibilităţi financiare are clubul înainte de a prezenta oferte.

Potrivit L'Equipe, PSG e gata să-i ofere lui Neymar o înţelegere valabilă până în vara lui 2027, pe când acesta va avea 35 de ani. Pe lângă durată, salariul lui Neymar ar creşte şi el. În prezent, acesta încasează 36 de milioane de euro pe sezon, iar odată cu noul contract ar urma să încaseze 40 de milioane de euro anual.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: