Întâlnirea lui Dodon cu locuitorii din Bujor a fost preconizată să aibă loc la marginea satului, unde urmau să fie sfințite două fântâni. Totul urma să înceapă la ora 13:00, însă președintele așa și nu a mai venit la locul stabilit. După mai bine de o oră de așteptare, oamenii și-au văzut de ale lor.

Președintele a ajuns totuși în sat, doar că s-a oprit la Primărie. Din acest motiv, centru localității a fost împânzit de polițiști și angajați ai Serviciului Protecție și Pază de Stat.

În timp ce Igor Dodon se afla în Primăria Bujor cu șeful administrației locale Ion Agaci, membru al Partidului Socialiștilor, precum și cu preotul satului, oamenii de rând îl așteptau afară, în frig, ca să îl conducă până la mașină. Înainte de asta, Dodon le-a împărțit unor săteni cadouri, inclusiv plicuri cu bani.

După mai bine de jumătate de oră, șeful statului a ieșit să se laude mulțimii.

În timp ce deputații au modificat din nou modul de indexare a pensiilor, Dodon se lăuda oamenilor că acestea vor fi majorate. Astfel, potrivit deciziei Parlamentului din decembrie 2019, pensiile a peste 430 de mii de cetățeni urmau să fie indexate cu câte 4,8 la sută de la 1 aprilie și, respectiv, 1 octombrie, adică în total cu 9,6 la sută în acest an. Acum, guvernarea PSRM a modificat legislația, iar indexarea de la 1 octombrie va fi de doar 3 la sută.

Mai apoi, mai mulți săteni l-au condus pe președinte până la mașina de lux, care era înconjurată de pază.

Înainte de vizita la Bujor, Igor Dodon a trecut pe la primarul din Hâncești Alexandru Botnari, fost membru al Partidului Democrat. Președintele a mers cu un buchet de trandafiri roșii, felicitându-l pe Botnari cu ocazia zilei sale de naștere.