image
Sursa foto: maib.md

Sucursala maib „Tighina”, din inima orașului Chișinău, se aliniază identității de brand reînnoite

Sucursala maib „Tighina” din inima capitalei, una dintre cele mai solicitate subdiviziuni ale băncii, a fost renovată conform identității de brand reînnoite. Acum își așteaptă clienții pe aceeași adresă, strada Tighina 49, într-un spațiu mai colorat, luminos, confortabil și relaxant, cu produse și servicii simplificate și aliniate tendințelor bancare moderne.

Sucursala „Tighina” dispune de patru zone dedicate pentru diverse necesități ale clienților – zone în care pot face operațiuni de sine stătător rapid și simplu, zone unde pot beneficia de suportul informațional al consultanților, zone unde pot economisi timp pentru a realiza mai multe tranzacții la un singur ghișeu sau zone private unde pot analiza unele decizii importante.

maib.mdmaib.md

Zona de autoservire - dedicată operațiunilor bancare rapide pentru clienții care își doresc să facă autonom și în timp redus anumite operațiuni la terminale de plată, cum ar fi: achitarea facturilor, achitarea creditului, verificarea contului, depunerea numerarului în cont etc.

maib.mdmaib.md

Zona tranzacțională - permite facilitarea mai multor operațiuni la un singur ghișeu, cu o deservire mai rapidă pentru o listă vastă de operațiuni și, implicit, economie de timp prețios pentru toată lumea.

Zona consultativă este una semi-privată, facilitând comunicarea directă, analizarea necesităților și planurilor complexe personale sau de dezvoltare a afacerii. Această zonă este mai relaxantă, potrivită pentru luarea deciziilor importante, precum cele legate de creditele ipotecare, de afaceri sau altele asemănătoare.

Zona premium „alto” – servicii exclusiviste, experienţe unice în condiţii de maxim confort şi privilegii speciale pentru clienții premium banking.

maib.mdmaib.md

Cele patru zone au fost astfel gândite pentru a reduce timpul de aștepare, pentru a realiza mai multe operațiuni la un singur consultant și, desigur, pentru a le oferi maximă intimitate clienților, nevoile cărora necesită mai multă atenție și timp în identificarea unor soluții.

maib.mdmaib.md

Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib, responsabilă de Divizia Retail:

„Urmărim să creăm un nou standard al experienței clienților pentru a le face viața mai simplă, mai bună și mai mobilă. De aceea, odată cu renovarea sucursalelor îmbunătățim inclusiv deservirea, optimizăm procesele, răsplătind zi de zi investiția de încredere a clienților noștri care ne aleg pentru oportunitățile pe care le oferim de a face banking comod și avantajos. Îmi exprim aprecierea și admirația față de echipa maib, care se autodepășește zi de zi și, desigur, le mulțumesc clienților, care ne inspiră să creem experiențe next level în banking”.

maib.mdmaib.md

Cristina Rebeja-Țurcanu, Directoarea Sucursalei „Tighina”:

„Ne bucurăm că am reușit să ne modernizăm într-un timp record, astfel încât clienții noștri să beneficieze de cele mai bune servicii și produse bancare, oferindu-le experiențe de nivelul următor. Acum vor petrece mai puțin timp la ghișeu, pentru că un singur consultant îi va putea ajuta să identifice soluții optime pentru necesitățile lor. Zona dotată cu terminale de autoservire și bancomate le va oferi clienților mai multă autonomie, zona consultativă - intimitate pentru decizii importante, iar zona alto – excelența premium banking”.

Sucursala „Tighina” se află în centrul orașului Chișinău, pe strada Tighina 49, fiind la dispoziţia clienţilor în fiecare zi, de luni până vineri, între ora 09:00 și 17:00, fără pauză.

maib.mdmaib.md

Amintim că recent s-au aliniat identității de brand reînnoite și Sucursalele „Ion Creangă”, „Gheorghe Asachi”, „Pușkin” Bălți, „Miron Costin”, „Miron Costin Business Centru”, „Constantin Tănase”, „Decebal”, „Ialoveni”, precum și mai multe agenții maib. Până la sfârșitul acestui an, maib planifică renovarea altor câteva subdiviziuni din Chișinău și raioanele țării, urmărind să ofere clienților plus de confort, deservire profesionistă și abordare personalizată.

Pentru mai multe detalii și informații despre noua identitate de brand maib accesați linkul.

Despre maib

Maib este cea mai mare bancă din Moldova, cu 120 de subdiviziuni, 58 de sucursale și 62 de agenții, distribuite uniform pe întreg teritoriul țării. Prin rețeaua sa vastă maib deservește circa un milion de clienți – corporații, întreprinderi mici și mijlocii, persoane fizice.

Noutăţile partenerilor

comentarii: