image
Sursa foto: news.ro

Strășeni: Un tânăr a decedat la spital după ce a fost bătut cu bestialitate acum trei zile

Un tânăr de 23 de ani a murit pe patul de spital după ce a fost bătut acum trei zile de un bărbat cu care a consumat împreună băuturi alcoolice.

Tragedia a avut loc duminică în satul Saca din raionul Strășeni.

Ofițerul de presă al IP Strășeni, Silvia Vetcu a precizat că în ziua de duminică tânărul de 23 de ani a mers acasă la un tânăr în vârstă de 29 de ani în satul Saca, unde au consumat băuturi alcoolice împreună cu mai multe rude și prieteni.

În urma consumului de băuturi alcoolice între victimă și un alt oaspete, un bărbat de 44 ani, s-a iscat un conflict. Aceștia și-au aplicat unul altuia mai multe lovituri. La ora 22.14 unul dintre oaspeți, (femeie) a apelat serviciul 112 comunicând despre bătaia ce a avut loc, fiind solicitată intervenția serviciilor specializate”, a declarat Ofițerul de presă.

La fața locului a sosit o ambulanță și un echipaj al poliției, iar ambii bărbați s-au refuzat de ajutor medical, inclusiv și să depună plângeri și declarații, fiindu-le indicat să se prezinte la poliție a doua zi.

Peste puțin timp dupa plecarea echipajelor de la fața locului, victima a solicitat iarăși serviciul medical care l-au transportat la Spitalul Raional Strașeni unde i s-a acordat ajutor medical primar.

Ulterior victima a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Chișinău șînsă în dimineața zilei de ieri a decedat.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: