image
Sursa foto: Info Curier Hâncești

Trei persoane rănite în urma unui accident la Hâncești; Printre victime - un cetățean belgian

Serviciul de gardă al Inspectoratului de Poliție Hâncești a fost alertat la 2 ianuarie, ora 13.05 referitor la un accident produs la ieșirea din oraș. La fața locului s-au deplasat imediat poliția și ambulanța. În urma accidentului au avut de suferit trei persoane.

Poliția a stabilit că șoferul automobilului de model Volkswagen, o tânără în vârstă de 22 de ani, nu a cedat trecerea unui automobil de model Hunday, condus de un șofer în vârstă de 57 de ani. Ca rezultat autoturismele s-au tamponat.

În urma impactului, ambulanța a transportat de urgență la spital trei persoane cu diverse traume, pasageri ai ambelor automobile.

Printre acestea, un cetățean originar din Belgia, în vârstă de 25 de ani, cu diagnoza traumă cranio-cerebrală, o tânără în vârstă de 25 de ani, din s. Cărpineni, cu o traumă a bazinului și o femeie în vârstă de 55 de ani, originară din or. Ceadâr-Lunga, cu o traumă a oaselor bazinului.

Șoferii autoturismelor au scăpat nevătămați. Aceștia au fost testați cu alcooltestul, care a demonstrat că șoferii nu consumaseră alcool.

Potrivit ofițerului de presă al IP Hâncești, Cristina Vicol, poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Info Curier HânceștiInfo Curier Hâncești
Info Curier HânceștiInfo Curier Hâncești
Info Curier HânceștiInfo Curier Hâncești

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: