image
Sursa foto: Profimedia

"S-au înțeles!" Adio, PSG! Radio Catalunya anunță cu cine va semna Leo Messi în vara lui 2023

Lionel Messi (35 de ani) va reveni la Barcelona în vara lui 2023, anunță Radio Catalunya, citat de footballtransfers.com.

Postul de radio a anunțat că că președintele Joan Laporta și antrenorul Xavi s-au înțeles pentru revenirea lui Messi pe Camp Nou.

Sursa citată mai scrie că și fotbalistul este decis să îmbrace din nou tricoul Barcelonei, după ce îi va expira actuala înțelegere cu PSG, la finalul sezonului 2022/2023.

Singurul semn de întrebare rămâne legat de salariul lui Lionel Messi, în condițiile în care gruparea catalană se confruntă cu probleme financiare. Lucrurile par să meargă într-o direcție bună și vor fi puse la punct în scurt timp, după ce Barcelona a acceptat să cedeze 25% din suma obținută pentru drepturile TV în următorii 25 de ani.

Lionel Messi a scris istorie în cei 20 de ani petrecuți la Barcelona: a marcat 672 de goluri în 778 de meciuri. El a părăsit clubul în lacrimi (foto în galeria de mai sus) și de atunci presa din Spania a scris în repetate rânduri despre o posibilă revenire a sa.

Conform Radio Catalunya, visul fanilor grupării blaugrana va deveni realitate în vara viitoare, când Lionel Messi va reveni pe Camp Nou.

Joan Laporta, președintele Barcelonei, a transmis că vara trecută, a fost nevoit să renunțe la ”cel mai bun jucător din istoria Barcelonei, Lionel Messi, pentru a salva clubul, însă este decis să îl readucă pe argentinian la formația catalană.

Oficialul formației blaugrana vrea să îi ofere starului argentinian un final de carieră în tricoul Barcelonei, formația pentru care a scris istorie.

”Am făcut ce a trebuit să fac și am pus clubul înaintea celui mai bun jucător in istorie. Îl cunosc pe Messi de când era copil și îl iubesc pe Leo. Simt că îi sunt dator moral. Este cel mai bun jucător din istoria clubului și voi face tot ce pot să poată avea cel mai frumos final de carieră în tricoul Barcelonei.

Mi-ar plăcea să îl aduc înapoi. Nu va fi ușor, dar cred că dacă avem o strategie bună putem reuși. O lungă perioadă plină de reușite el a fost liderul nostru. El a fost cel care îi bucura pe suporterii noștri. Vom da totul ca Messi să își încheie cariera la Barcelona”, a declarat Joan Laporta.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: