image
Sursa foto: Facebook/Igor Dodon

Trei miniștri din Guvernul Sandu au ajuns în RM: Nicu Popescu, Natalia Gavriliță și Vadim Brânzan au depus jurământul

Trei miniștri din Guvernul Sandu, aflați peste hotare, au ajuns în Republica Moldova. Nicu Popescu, Natalia Gavriliță și Vadim Brânzan au depus astăzi jurământul la Președinție.

Vadim Brînzan a fost învestit în funcția de ministru al Economiei și Infrastructurii, Natalia Gavrilița - ministru al Finanțelor, iar Nicolae Popescu - ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

Astfel, au depus jurământul toți miniștrii noului Guvern legitim.

Vadim Brânzan are studii la Harvard a lucrat consultant superior pentru companii din sectorul gazo-petrolier, alimentar și organizații de stat din Rusia. A fost directorul grupului de Investiții Globale Principale și Finanțări Structurale din New York. Afost partener principal un fond investițional cu capital privat în New York și Londra. A fost fondatorul și partenerul principal la o companie de investiții cu capital privat, Miami.

Natalia Gavriliță are master în politici publice la „Harvard Kennedy School”. Este stabilită la Londra unde lucrează în calitate de economistă la Fondul Global pentru Inovații.

Nicu Popescu este analist principal la Institutul UE pentru Studii de Securitate. A fost director de program la Consiliul European pentru Relaţii Externe din Londra. Predă la Institutul de Studii Politice din Paris.

miniștri jurământminiștri jurământ
miniștri jurământminiștri jurământ
miniștri jurământminiștri jurământ
miniștri jurământminiștri jurământ
miniștri jurământminiștri jurământ

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: