image
Sursa foto: Profimedia

Cifrele mutării lui Kylian Mbappe la Real Madrid! Ce salariu ar urma să încaseze + bonusul primit la semnătură

Real Madrid a ajuns la un acord cu starul francez Kylian Mbappe (23 de ani), aflat la final de contract cu Paris Saint-Germain, informează cotidianul spaniol Marca.

După mai multe luni de incertitudine creată în jurul său, starul francez a luat decizia finală. Mbappe va juca pe "Santiago Bernabeu" din sezonul următor, asta deși, la un moment dat, varianta Real Madrid părea greu de realizat.

În ciuda propunerilor impresionante pe care le-a primit din partea parizienilor, Mbappe a ales să plece de pe "Parc des Princes". Potrivit jurnalistului Gianluca di Marzio, fotbalistul francez va semna un angajament care se va întinde pe cinci sezoane, ceea ce înseamnă până în anul 2027.

Totodată, Kylian Mbappe va primi un salariu anual de 25 de milioane de euro/net, dar și un bonus la semnătură în valoare de 100 de millioane de euro.

Negocierile dintre cele două părţi au fost finalizate săptămâna trecută, cu ocazia vizitei pe care Mbappe a efectuat-o la Madrid, adaugă publicaţia iberică.

"Atacantul şi Real Madrid au încheiat acordul săptămâna trecută. Au parafat tot ce s-a vorbit în ultimele luni, cele în care Mbappe s-a confruntat cu tot felul de presiuni, începând cu cele exercitate de conducătorii clubului, urmate de cele ale suporterilor şi terminând cu cele făcute de politicieni, cu Macron la cârmă.

El nu s-a îndoit nicio clipă, dar acele presiuni, unele însoţite de sume de bani departe de orice logică fotbalistică, au reuşit să genereze tensiune şi momente greu de suportat.

Acordul la care s-a ajuns garantează un “Da” din partea lui Mbappe, al cărui anturaj a cerut din nou prudenţă până la încheierea angajamentelor cu PSG... Real Madrid va păstra tăcerea şi va aştepta ca jucătorul însuşi să confirme că perioada sa la PSG s-a încheiat, că dorinţa lui de a juca pentru echipa madrilenă se va împlini de la 1 iulie", notează Marca.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: