image
Sursa foto: Jurnal.md

Maria Ciobanu afirmă că Țuțu a amenințat-o chiar în plenul Parlamentului; Lupu: „E un bărbat cu sânge fierbinte”

Liberal-democrata Maria Ciobanu afirmă că a primit amenințări din partea deputatului PD, Constantin Țuțu, chiar în plenul Parlamentului. Asta după ce legislatoarea i-a propus fostului sportiv să scrie o dictare, în locul disputei de pe rețelele de socializare.

„Vreau să vă anunț că, acum câteva minute, deputatul Constantin Țuțu m-a amenințat și mi-a vorbit într-un limbaj banditesc. Nu suntem în Codrii Orheiului. Dacă nu vă puteți liniști ortacul de partid, voi face ca acest caz să ajungă în instanțele internaționale. Locul acestui om nu este în Parlament”, a declarat Maria Ciobanu.

Marian Lupu a sărit în apărarea lui Țuțu.

„Nu este pentru prima dată când se produce acest dialog, cu învinuiri. Aș fi vrut să am și probe, dincolo de declarații. În caz contrar, poate Constantin Țuțu, fiind un bărbat tânăr, cu sânge fierbinte, este atras de frumusețea și inteligența colegei noastre. Și invers. Dacă este acest caz, se limitează la nivel personal. Altfel sunt grave aceste declarații. Dacă aveți un precedent, trebuia să imprimați, dați-ne probe”, a spus Lupu.

Ulterior și Țuțu a venit cu replica, afirmând că Maria Ciobanu minte și că el i-a răspuns invitației de a scrie o dictare.

„Vreau să-i mulțumesc pentru grijă. M-am apropiat, dar a spus că mai târziu. Eu mai târziu nu am timp. Am propus să meargă în sate cot la cot să muncim, dar să nu mă urmărească pe Facebook. Îmi pare rău că spune minciuni. Mâine, poimâine o va suna cineva seara din partea mea sau a băieților mei. Nu am timp s-o urmăresc. Am chestii mult mai importante”, a spus Țuțu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: