image
Sursa foto: mediafax.ro

Cei doi piloţi ai avionului militar prăbuşit în Franţa au fost găsiţi morţi

Cei doi piloţi ai avionului de vânătoare Mirage 2000-D prăbuşit miercuri în zona Mignovillard din estul Franţei au fost găsiţi morţi, a anunţat Florence Parly, ministrul francez al Apărării, citat de publicaţia Le Figaro.

Ministrul a anunţat prin intermediul unui comunicat că cei doi piloţi, căpitanul Baptiste Chirié şi locotenentul Audrey Michelon, au fost găsiţi morţi joi seară, cauza exactă a accidentului nefiind încă stabilită, relatează mediafax.ro.

Avionul de vânătoare a dispărut de pe radare miercuri, în jurul orei locale 11.00, după ce a decolat de la baza militară Nancy-Ochey din Meurthe-et-Moselle pentru a efectua un zbor de antrenament.

Epava aeronavei a fost găsită în zona Mignovillard din estul Franţei, la o înălţime de aproximativ 1.000 de metri.

„Operaţiunea de căutare a aeronavei Mirage 2000-D, care a dispărut de pe radare miercuri dimineaţă, a dus din păcate la confirmarea decesului celor doi membri ai echipajului, căpitanul Baptiste Chirié şi locotenentul Audrey Michelon”, a transmis Florence Parly.

Operaţiunea de căutare, la care au particcipat peste 150 de jandarmi, a fost îngreunată de ninsoarea abundentă din ultimele zile şi vizibilitatea redusă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: