image
Sursa foto: Getty Images

Acesta este ŞOCUL anului în fotbalul european! Jose Mourinho, aproape de un club URIAŞ din Europa

Presa britanică speculează că Jose Mourinho, actualmente liber de contract ar putea deveni noul manager al lui Arsenal.

Informaţia publicată de presa britanică a făcut rapid înconjurul lumii, iar spaniolii de la MARCA o reactivează: ”Atenţie! În Anglia se anunţă discuţii între Jose Mourinho şi Arsenal. Portughezul ar putea fi înlocuitorul lui Unai Emery” scrie sursa citată.

Englezii subliniază că Mourinho nu ar spune ”nu” unei oferte de pe Emirates, dar că momentan, varianta este doar una ipotetică, pentru că Emery nu este atât de uşor de dat afară.

De 20 de ori s-a întâlnit Jose Mourinho în cariera sa cu cei de la Arsenal. A pierdut doar 2 meciuri!! Alte 10 le-a câştigat şi 8 s-au terminat la egalitate. El este văzut drept un rival istoric al ”tunarilor” şi nu ar fi atât de uşor acceptat de fanii tunarilor.

Numele lui Mourinho este de asemenea vehiculat în Spania, la Real Madrid, dar şi la o altă echipă din Anglia, Tottenham Hotspur. În vârstă de 56 de ani, Mourinho a antrenat-o ultima dată pe Manchester United, cu care a cucerit trei trofee, dar de la care a fost demis anul trecut. În Anglia a mai antrenat marea rivală locală a lui Arsenal, Chelsea, în două rânduri: 2004-2007 şi 2013-2015. Pe Stamford Bridge, Mourinho a cucerit trei titluri de campion al Angliei, dar şi alte 5 trofee.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: