image
Sursa foto: captură video

O pereche de gemene au făcut schimb de pașapoarte: Surorile au călătorit în străinătate de zeci de ori până să fie arestate

Două surori, gemene, din China au făcut schimb de pașapoarte și identități pentru a călători în străinătate de peste 30 de ori până au fost prinse.

Surorile Zhou, din orașul Harbin, din nordul Chinei, au fost arestate și sunt acum anchetate pentru o serie de infracțiuni, potrivit Insider, care citează presa chineză.

Totul a început când una dintre surori, Hong (pseudonim dat de autorități), a vrut să călătorească în Japonia pentru a petrece timp cu soțul ei japonez. Însă cererea ei de viză în țara respectivă a fost respinsă de mai multe ori.

Dar geamăna ei Wei (de asemenea, un pseudonim) avea viză valabilă pentru Japonia, așa că Hong a decis să profite de asemănarea dintre ele și a împrumutat pașaportul lui Wei pentru a călători. Hong a folosit pașaportul surorii ei pentru a călători între China și Japonia și Rusia de cel puțin 30 de ori, spun autoritățile.

În același timp, Wei a folosit pașaportul surorii ei pentru a călători în Thailanda și în „alte țări” de patru ori.

Autoritățile chineze au descoperit înșelătoria la începutul acestui an, însă nu se știe cum. Cele două surori s-au întors în țară în luna mai și atunci au fost arestate, scrie digi24.ro.

Noutăţile partenerilor

comentarii: