image
Sursa foto: punctul.md

Alexandru Dodon ar fi fost reținut la Moscova; Reacția lui Igor Dodon

Alexandru Dodon, fratele lui Igor Dodon, ar fi fost reținut acum două zile de autoritățile de la Moscova, iar ulterior a fost eliberat, susține liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatâi.

„Dodon credea va avea de câștigat din deschiderea împotriva mea a unor dosarel penale la Moscova. Dar acum singur a ajuns în această situație. Alaltaieri, pe fratele său l-au închis la Moscova. L-au ținut până noaptea”, a declarat Usatâi.

De cealaltă parte, Igor Dodon susține că nu dispune de informații că fratele său ar fi fost reținut.

„Nu am așa informații. Știu că fratele meu a dormit acasă în ultimele săptămâni și ultimele zile. Eu nu am contact cu el, pentru că este figurant într-un dosar penal. Dar din ceea ce cunosc, nu este nicio problemă și nu a fost reținut. El are cetățenia Rusiei și muncește la Moscova. De ici au fost trimise solicitări din partea instanțelor, dar mai multe detalii nu cunosc”, declarat Igor Dodon pentru Jurnal TV.

Alexandru Dodon are statut de învinuit în dosarul de îmbogățire ilicită, incriminată lui Igor Dodon. Potrivit surselor Jurnal TV, Alexandru Dodon a părăsit Moldova pe 26 mai 2022.

Noutăţile partenerilor

comentarii: