image
Sursa foto: Getty Images

PSG, ofertă imbatabilă lui Zidane. Ar deveni cel mai bine plătit antrenor din lume

Zinedine Zidane (49 de ani) a fost prezent sâmbătă la finala UEFA Champions League, Liverpool - Real Madrid 0-1, după care luni s-a întâlnit cu Nasser Al-Khelaifi, președintele celor de la PSG.

Diriguitorii campioanei Franței vor acum și un antrenor de top la echipă, după ce l-au convins pe Mbappe să continue pe Parc de Princes. Zidane este favorit iar cei de acolo nici nu concep un refuz. Tocmai de aceea, Al-Khelaifi i-a pus pe masă tehnicianului o ofertă greu de refuzat: 25 de milioane de euro pe sezon.

Jurnaliștii de la Mundo Deportivo sunt cei care au aflat de această ofertă, care l-ar plasa pe francez pe primul loc în topul celor mai bine plătiți antrenori din lume. În acest moment, Diego Simeone, de la Atletico Madrid, conduce în acest clasament, cu 24 de milioane de euro pe sezon, locul trei fiind ocupat de Pep Guardiola, Manchester City, cu 23 de milioane de euro.

În cel mai recent mandat al său de la Real Madrid, Zidane a fost recompensat cu 13 milioane de euro pe sezon.

În ultima perioadă s-a vorbit frecvent despre plecarea lui Mauricio Pochettino (50 de ani) de pe banca lui Paris Saint Germain.

Contractul tehnicianului argentinian va expira abia în vara anului 2023, însă ”șeicii” l-ar dori pe Zinedine Zidane în locul acestuia.

Totuși, Mauricio Pochettino a transmis că situația sa nu s-a schimbat și cel mai probabil va continua la PSG și în sezonul următor atunci când contractul său va expira.

”Rămân antrenorul lui Paris Saint Germain. Deocamdată nu s-a schimbat nimic și voi rămâne aici sută la sută. Sunt concentrat asupra echipei. Am contract până în luna iunie 2023 și îmi doresc să continui aici”, a transmis Mauricio Pochettino, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: