image
Sursa foto: Getty Images

Mourinho e aproape de lovitura carierei: Merge la un club URIAŞ pentru a câştiga UEFA Champions League

Jurnalista portugheză Claudia Garcia confirmă discuţiile dintre Jose Mourinho şi Paris Saint Germain. Alternativa tehnicianului portughez este Olympique Lyon, club pe care se pare că deja lusitanul l-a refuzat.

Pini Zahavi, agentul israelian care este foarte apropiat de Giovanni Becali şi Jorge Mendes are un rol esenţial în posibila trecere a lui Mourinho pe Parc de Princes.

Claudia Garcia susţine că israelianul a discutat în ultimele ore atât cu PSG cât şi cu Olympique Lyon despre trecerea lui Jose Mourinho la una dintre aceste două echipe din Ligue 1.

Pini Zahavi a avut un rol important şi în revenirea lui Mourinho la Chelsea, iar relaţiile sale cu antrenorul portughez sunt excelente. Acesta ar fi discutat inclusiv cu Neymar Senior despre situaţia fiului său sub comanda lui Mourinho, asigurându-l că tehnicianul portughez este exact antrenorul de care Neymar are nevoie în cariera sa.

”Filosofia mea de joc? Depinde. Trebuie să verifici serios filosofia unui club pentru a-ţi impune propriile idei şi a pregăti contextul ideal. La United nu mi-au cunoscut filosofia de joc. Eu personal, nu voi discuta cu niciun club care nu are obiective clare în ceea ce priveşte performanţele sportive şi rezultatele pe termen lung. Vreau să ştiu ce poate oferi un club şi ce ajutor îmi oferă pentru a atinge aceste obiective. Următorul meu contract va avea nişte clauze concrete. Trebuie să simt încredere totală din partea lor” declara Mourinho pentru BeIN Sports în urmă cu câteva săptămâni. Francezii de la Le10Sport speculează că PSG se va despărţi de Tuchel şi îi va oferi lui Mourinho 20 de milioane de euro pe sezon!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: