image
Sursa foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic, dat de gol de vecini: a petrecut revelionul cu o jurnalistă, deși este de 19 ani într-o relație

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) este din nou în atenția presei din Italia, de această dată pentru viața sa privată. Aflat într-o relație cu modelul suedez Helena Seger (50 de ani), cu care are doi copii, atacantul lui Milan ar fi petrecut noaptea de revelion cu altă femeie.

Potrivit revistei Oggi, suedezul ar fi petrecut noaptea dintre ani alături de jurnalista Diletta Leotta (29 de ani), chiar în casa acesteia.

”Au petrecut împreună de la 21:20 până puțin după miezul nopții, când luminile s-au stins și nu s-au mai aprins deloc”, a povestit o sursă, citată de jurnaliștii italieni.

Nu e prima oară când Zlatan și Diletta sunt văzuți împreună. Cei doi s-au cunoscut când au filmat o reclamă, în urmă cu câteva luni, iar de atunci au existat numeroase zvonuri că între ei există mai mult decât o relație de prietenie.

În vară, ”Ibra” și jurnalista au fost surprinși la o cină romantică, într-un restaurant de lux din Sardinia. Zlatan este într-o relație oficială cu Helena Seger încă din 2002.

Dezvăluirile italienilor vin imediat după ce Diletta Leotta a fost văzută în compania actorului Can Yaman (31 de ani). Cei doi au petrecut cinci zile romantice într-un hotel din Roma, potrivit presei locale.

Diletta Leotta s-a făcut remarcată ca prezentatoare Sky Sport, unde se ocupa de partidele din Serie B. Sicilianca a absolvit Facultatea de Drept ”Luiss”, din Roma, în 2015, dar nu a profesat încă în domeniu. Nici nu are de gând, mai ales că are succes în televiziune.

Frumusețea ei a fost recunoscută la scară națională acum zece ani, când a câștigat titlul "Miss Elegant" la concursul de frumusețe Miss Italia. Diletta este populară și în mediul online, având 7,3 milioane de urmăritori pe contul de Instagram.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: