image
Sursa foto: jurnal.md

Reacția Moldindconbank la declarațiile privind beneficiile salariaților Parlamentului

Moldindconbank a venit cu o reacție la declarațiile deputatului ACUM Dumitru Alaiba, privind beneficiile de care beneficiază parlamentarii la primirea salariilor, precum credite grase fără gaj, dobânzi generoase, dar și reduceri la o serie de localuri.

Publicăm reacția Moldindconbank:

„Regretabil că relațiile comerciale între Moldindconbank și salariații Parlamentului RM sunt polemizate și speculate într-o asemenea modalitate. Vrem să precizăm câteva aspecte importante:

1. Moldindconbank prestează serviciile sale în cadrul proiectului salarial câștigat în baza unui concurs cu cele mai bune oferte prezentate.

2. Reducerile meționate în articol sunt oferite de către compania Mastercard, pentru toate cardurile gold, platinum și elite emise în Republica Moldova, fiind valabile până pe 31.12.2018. Lista completă a partenerilor și reducerilor le gasiți aici: https://www.micb.md/data/2005/file_100227_0.pdf

3. Ce ține de avantajele obținerii unei linii de credit la card, oferta este valabilă pentru toate cardurile salariale emise de către Moldindconbank.

Mizăm pe înțelegerea și raționamentul tuturor persoanelor interesate de acest subiect.”

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: