image
Sursa foto: Profimedia

Emmanuel Macron l-a convins pe Mbappe să rămână la PSG, dar vrea să îl aducă și pe Zidane: ”Ar fi grozav!”

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a recunoscut recent că a vorbit cu Kylian Mbappe și l-a sfătuit pe fotbalist să își continue cariera la PSG.

La rândul său, Mbappe a declarat că sfatul primit din partea lui Macron l-a ajutat să ia o decizie în ceea ce privește viitorul său.

Acum, președintele Franței a fost întrebat dacă și-ar dori ca Zinedine Zidane să antreneze Paris Saint Germain în locul lui Mauricio Pochettino.

Macron nu a stat prea mult pe gânduri și a recunoscut că s-ar bucura dacă un antrenor precum Zinedine Zidane care a reușit să câștige de trei ori trofeul Champions League să antreneze o echipă din campionatul Franței.

Macron crede că o astfel de mutare ar ajuta la popularizarea competiției, iar suporterii francezi s-ar bucura să îl vadă pe Zidane în fotbalul din Franța, mai ales dacă ar alege o echipă precum PSG.

”Nu am vorbit cu Zinedine Zidane, dar am o admirație imensă pentru el, atât ca jucător, cât și ca antrenor. Chiar ne-am dori să avem în campionatul Franței un antrenor cu talentul său care a putut câștiga trei trofee Champions League.

Îmi doresc pentru recunoașterea campionatului francez și pentru Franța ca Zinedine Zidane să revină și să antreneze un club uriaș. Ar fi grozav”, a declarat Emmanuel Macron pentru RMC Sport.

Zidane a fost ofertat deja de parizieni, însă fostul antrenor al lui Real Madrid a ales să refuze oferta din partea lui PSG.

Antrenorul francez a fost dorit insistent de către PSG, însă acesta pare că nu este tentat să înceapă o aventură în capitala Franței. În ciuda faptului că Mbappe le-ar fi solicitat șeicilor că vrea să lucreze cu Zidane, tehnicianul nu are încredere în proiectul pus la cale de către parizieni și astfel nu este dispus să dea curs ofertei, anunță Telefoot.

Zinedine Zidane era văzut drept înlocuitorul perfect pentru argentinianul Mauricio Pochettino, care are un viitor incert în momentul de față pe banca celor de la PSG. Astfel, oficialii clubului din Paris fie vor continua cu actualul tehnician încă un sezon, fie vor fi nevoiți să se reorienteze în această vară.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: