image
Sursa foto: Getty Images

Neymar face dezvăluiri neaşteptate: De ce să plec de la PSG? Vreau să aduc UEFA Champions League la Paris!

Neymar face un anunţ surprinzător într-un interviu acordat revistei France Football. Brazilianul susţine că nu are de gând să plece de la PSG, ba dimpotrivă - vrea să cucerească cât mai multe trofee, iar obiectivul principal este UEFA Champions League. PSG va juca cu Borussia Dortmund în optimi.

"De ce să plec de aici? (se enervează). Mai am doi ani de contract, echipa creşte. Eu vreau să mă concentrez în acest sezon pentru a juca cât mai bine şi a câştiga cât mai multe titluri. Acum, obiectivul este Liga Campionilor. Iar eu vreau să contribui cât mai mult la PSG," a dezvăluit Neymar.

Vedeta adusă pentru suma record de 220 de milioane de euro a negat şi faptul că este un personaj capricios şi nu are spirit de echipă.

"Nu am jucat niciodată ca să fiu numărul 1. Eu joc doar pentru că iubesc fotbalul, mă simt fericit cu mingea la picior. Iar de fiecare dată când ies pe teren dau 100%. Nu înţeleg de ce trebuie să fiu un exemplu! Este cineva perfect? Doar Dumnezeu este perfect.

Un lider este cel care ajută echipa să învingă, care o poartă spre victorie. Acela este căpitanul, dar fiecare are felul său în care se impune, în care îşi pune în valoare calităţile," a explicat brazilianul.

Deşi a fost implicat în mai multe scandaluri atât pe teren cât şi în afara lui, Neymar crede că lumea nu-l cunoaşte şi de aceea îl judecă greşit.

"Puţini ştiu cine este adevăratul Neymar. Doar părinţii şi prietenii cei mai apropiaţi mă cunosc. Ce cred alţii despre mine e altceva, lumea nu ştie mai nimic. Adevăratul Neymar e liniştit, e calm, e un tip căruia îi place să petreacă timpul cu familia, cu cei dragi," a spus Neymar.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: