image
Sursa foto: Getty Images

Robert Lewandowski, propus la mai multe cluburi mari din Europa de agentul său! Pleacă de la Bayern?

Robert Lewandowski (32 de ani) mai are contract cu Bayern până în 2023, dar agentul său, Pini Zahavi, l-a propus la mai multe cluburi importante din Europa.

SkySports anunţă că, după anunţul plecării lui Hansi Flick la finalul sezonului, Bayern ar putea rămâne şi fără Robert Lewandowski. Deşi mai are contract cu Bayern până în vara lui 2023, Lewandowski a fost propus la mai multe cluburi mari din Europa de către agentul său, Pini Zahavi. Decizia lui Zahavi lasă loc de interpretări, în contextul în care atacantul polonez mai are doi rămaşi din înţelegerea cu Bayern.

Mutarea poate fi interpertată în mai multe chei. Poate că Bayern vrea să-l vândă pe Lewandowski pentru a face rost de bani pentru transferul lui Erling Haaland (20 de ani) de la Borussia Dortmund. A doua variantă e cea în care Zahavi încearcă să-i obţină un nou contract cu Bayern lui Lewandowski, pe un salariu mai mare.

Hansi Flick va pleca de la Bayern la finalul sezonului, iar noul antrenor, Julian Nagelsmann s-ar putea trezi fără Lewandwoski la vară, când va prelua banca tehnică a bavarezilor.

Robert Lewandowski joacă la Bayern din vara lui 2014, când i-a expirat contractul cu Borussia Dormtund, iar de atunci a strâns 326 de meciuri, 289 de goluri şi 64 de pase de gol. Cu Bayern, polonezul a câştigat şase titluri de campion, trei Cupe ale Germaniei, o Ligă a Campionilor, o Supercupă a Europei şi un Mondial al cluburilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: