image
Sursa foto: The Sun

Un milionar a aflat că nu este tatăl copiilor săi: ce despăgubire uriaşă trebuie să-i plătească soţia

Un milionar din Marea Britanie a fost uluit să afle la două decenii de la naşterea copiilor săi că nu este tatăl acestora. Totul a pornit după diagnosticarea cu o boală care produce infertilitate.

Un milionar britanie trebuie să primească o despăgubire de 280 000 de euro de la fosta soţie. Acesta a aflat că femeia l-a minţit aproape două decenii, făcându-l să creadă că este tatăl celor trei fii ai lor. Richard Mason a aflat că nu are cum să fie tatăl copiilor după ce medicii i-au spus că suferă din naştere de fibroză chistică, o boală ce nu-i permite să aibă copii, scrie Adevărul.ro.

După aflarea diagnosticului, soţia i-a recunoscut că s-a văzut cu altcineva în timpul căsătoriei de 20 de ani, fără să ofere detalii cu privire la identitatea bărbatului. Milionarul în vârstă de 55 de ani, co-fondator al site-ului MoneySupermarket.com, a cerut imediat realizarea testelor AND, aflând că gemenii de 19 ani nu sunt copii lui. Fratele lor, în vârstă de 23 de ani, nu a dorit realizarea testului.

„În pofida lucrurilor pe care le crezi, îmi pare foarte rău că ţi-am provocat o tulburare de natură emoţională”, a scris Kate, fosta soţie a milionarului britanic“. Aceasta susţine că a întreţinut de maxim 12 ori relaţii sexual cu alt bărbat, de fiecare dată folosind prezervativ.

După ce a decis să-şi dea în judecată soţia acuzând-o de fraudă de paternitate, doi dintre fiii milionarului au rupt legătura cu acesta.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: