image
Sursa foto: enter.online

Stadionul tău cu Hisense TV!

Ole-ole-ole-ole! Cel mai așteptat eveniment sportiv al anului – Campionatul European de Fotbal EURO 2020 – este aici! Da, da, suntem la curent, e 2021, iar turneul ar fi trebuit să se desfășoare în 2020. Pandemia de coronavirus a avut însă alte planuri! Cu toate acestea, acum nimic nu ne poate împiedica să ne bucurăm de fotbal... Cu excepția lipsei unui televizor bun.

Stai calm! ENTER va avea grijă ca tu să ai parte de un televizor pe cinste, care să te poată transporta pe tribune! În ajutor ne vine sponsorul oficial al Campionatului European de Fotbal EURO 2020 – Hisense! Alege un SMART TV de la Hisense în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021 și câștigă unul dintre cele 12 cadouri:

· Televizor Hisense 50” 50U7QF 4K UHD Smart Wi-Fi – 4 buc.

· Mașină de spălat Hisense WFQY7014EVJM – 4 buc.

· Frigider Hisense RS677N4ACF – 4 buc.

Și asta nu e tot! Pentru a te înscrie la tombolă, poți cumpăra, de asemenea, un aparat de aer condiționat, o mașină de spălat și un frigider Hisense. Ce legătură au cu fotbalul? Simplu! Tehnica va lua asupra sa toată treaba de prin casă, pentru ca tu să te poți bucura de campionat!

Pentru a participa la tombolă, completează formularul pe care îl găsești în secțiunea PROMOȚII pe web store-ul enter.online. În lista tehnicii înscrisă la promoție vei avea parte de un asortiment variat de produse la SUPER PREȚ și CREDIT 0%. Nu rata ocazia!

Privește marele campionat pe un ecran imens! Invită prietenii și familia, pregătește gustările și băuturile și ține pumnii pentru echipa preferată! Urmărește EURO 2020 pe STADIONUL TĂU!

enter.onlineenter.online

Noutăţile partenerilor

comentarii: