image
Sursa foto: Instagram

Mauro Icardi a reacționat rapid după ce a aflat că Wanda Nara divorțează de el: "Nu știu pentru cine îmi pare rău!"

La aproape un an de când s-au împăcat, Mauro Icardi (29 de ani) și Wanda Nara (35 de ani) au din nou probleme în căsnicie.

Mai exact, impresara a zburat săptămâna aceasta în Argentina, pentru a depune actele de divorț. Totul s-a aflat după ce o emisiune din țara ei natală a publicat un mesaj vocal în care Nara îi recunoștea acest lucru unei prietene.

La fel cum s-a întâmplat și anul trecut, Icardi încearcă să o convingă acum pe Nara să renunțe la ideea divorțului. Cuplul are două fetițe împreună, iar fotbalistul lui PSG a postat un mesaj pe Instagram, în care pare că neagă informațiile venite din Argentina.

"Nu știu cine pentru cine îmi pare rău mai mult, pentru cei care inventează lucruri despre viața mea sau pentru cei care le cred", a fost mesajul lui Icardi.

Totuși, la scurt timp după, Icardi a publicat un videoclip cu Nara la plajă și și-a pus la profil o poză cu soția lui, în timp ce aceasta și-a schimbat poza cu una în care apare singură.

Motivul pentru care Nara a decis din nou să divorțeze de Icardi ar fi legat tot de episodul cu China Suarez, peste care argentinianca nu a reușit să treacă.

Anul trecut, impresara a povestit cum a descoperit că fotbalistul o înșela cu Maria Eugenia Suarez Riveiro, o actriță, cântăreață și model din Argentina, cunoscută drept China Suarez.

”Eram la un teren, copiii călăreau și eu vorbeam cu o fată care ne organizează petrecerile la Paris. Ea mi-a cerut o fotografie cu copilul pentru invitațiile la petrecere.

Mi-am amintit că aveam o poză bună în telefonul lui Mauro, așa că l-am luat și am început să mă uit și am găsit niște capturi de ecran cu niște conversații pe care Mauro le-a avut cu o femeie celebră, pe care o cunosc și eu”, a declarat Wanda Nara, potrivit Tuttosport.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: