image
Sursa foto: omg.md

În timpul vizitei la Moscova, Dodon ar fi avut o mică vacanță într-o reședință de elită din Crimeea

Președintele s-ar fi odihnit la reședința de 5 stele „Breeze Crimeea” care aparține gigantului rusesc „Gazprom”. În timpul odihnei, Dodon a avut bucătar personal.

Igor Dodon în timpul vizitei sale la Moscova a avut parte și de o mini vacanță la mare, mai exact acesta s-a odihnit la o reședință de lux „Breeze Crimeea” care aparține gigantului rusesc „Gazprom”, scrie omg.md.

Sursa citată susține că o sursă a Ambasadei Moldovei din Federația Rusă a declarat pentru OMEGA, „imediat după întâlnirea de la administrația președintelui rus, președintele a profitat de invitația de a petrece o vacanță scurtă în Crimeea”.

Sursa agenției a lămurit că în Crimeea, Dodon a primit o vilă în reședința de 5 stele „Crimeea Breeze”, într-o suburbie din Yalta. Sursa a adăugat că „vacanța a fost întreruptă din cauza necesității de a participa la ceremonia funerară de rămas bun al domnului Yuri Kharmelin”.

Reședința din „Breeze Crimeea” este o instalație de elită a gigantului rusesc „Gazprom” și este situată pe o versantă de munte de coastă în satul Parkovoye, în apropiere de Yalta.

În timpul odihnei, Dodon a primit un bucătar personal și personal separat.

„Breeze Crimeea” este o reședință de elită de 5 stele pe teritoriul a 20 de hectare și îndeplinește cele mai mari cerințe pentru odihnă VIP. Mutarea pe teritoriul reședinței se realizează numai cu mașini electrice. Terasamentul complexului este considerat unul dintre cele mai bune de pe coasta de sud a Crimeei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: