image
Sursa foto: rgnpress.ro

DOC// Socialiștii încă în noiembrie 2019 au cerut redenumirea străzii Octavian Goga în Alexandr Suvorov

Fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă, a postat pe pagina sa de facebook un demers în care socialiștii cer redenumirea străzii Octavian Goga. Documentul este semnat pe 22 noimebrie 2019, la o lună de la alegerile locale. Acesta menționează că documentul este scris și cu greșeli gramaticale.

„La o lună de la alegerile locale, pe 22 noiembrie 2019, „prioritatea ” PSRM la Primaria Chișinau, deja era, să redenumească strada Octvian Goga (scrisă greșit, Gogu). Ceban se face că plouă, în condițiile în care socialiștii lui au propus această prostie”, scrie Dorin Chirtoacă.

Pe 21 ianuarie Asociației Obștești „Fraternitatea Cadeților” a cerut consiliului municipal redenumirea străzii Octavian Goga din centrul municipiului Chișinău în Aleksandr Suvorov. Primarul general, Ion Ceban, a precizat că decizia de a modifica denumirea unei străzi este în competența Consiliului Municipal Chișinău

Ceban a mai precizat că, la etapa actuală, are loc formarea Comisiei pentru reglementarea urbonimicilor din Chișinău, în care toate fracțiunile din CMC își vor delega câte un reprezentant. După crearea comisiei, aceasta va avea dreptul să examineze propunerile venite din partea cetățenilor.

Dorin Chirtoacă//FacebookDorin Chirtoacă//Facebook

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: