image
Sursa foto: jurnal.md

Un bărbat din Hâncești a dat buzna în gospodăria cuscrilor și i-a amenințat cu arma; Dorea să discute cu copiii din Italia

La 3 mai 2021, polițiștii de la Inspectoratul de Poliție, Hâncești au fost alertați de o familie care a anunțat că, în localitatea Mingir, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a intrat înarmat într-o gospodărie și a început să amenințe cu moartea proprietarii casei.

Imediat la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție pentru a documenta cazul. Aceștia au stabilit că bărbatul este rudă cu stăpânii casei, mai bine zis aceștia sunt cuscri.

Bărbatul înarmat era agitat și i-a impus pe proprietarii casei să apeleze copiii din Italia, dorind să discute cu aceștia. I-a amenințat cu moartea pe cuscri motivând că ulterior își va pune și el capăt zilelor

Stăpânul casei a încercat să-l convingă să nu facă acest lucru și, ca rezultat, bărbatul a efectuat o împușcătură în perete, după care a plecat într-o direcție necunoscută.

În urma investigațiilor, în peretele casei au fost depistate si ridicate alice.

Poliția a stabilit că intrusul deținea arma ilegal.

Pe acest caz, polițiștii au inițiat o cauză penală conform art. 155 Cod Penal al RM (amenințare cu moartea).Bărbatul este cercetat în libertate. Ofițerul de presă nu a putut să ne informeze care a a fost cauza care l-a determinat pe făptaș să recurgă la acest comportament.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: