image
Sursa foto: upatogagauzia.md

Micuții de 10 și 11 ani din Comrat, căutați cu disperare de familie, au fost găsiți

Update 15:40 // Cei doi frați de zece și 11 ani căutați de familie după ce ieri au ieșit din casă și nu s-au mai întors au fost găsiți în această după amiază de carabinieri pe strada Vinogradnoia din localitatea Dezghingea.

Potrivit forțelor de ordine, copii sunt în siguranță și se află acum în atenția reprezentanților primăriei din localitate.

Jurnal.mdJurnal.md

Doi copii de nouă și zece ani din satul Dezghingea, raionul Comrat sunt căutați cu disperare de familie și poliție după ce ieri au ieșit din casă și nu s-au mai întors. Este vorba despre frații Tanasoglo Ina în vârstă de zece ani și Tanasoglo Vladislav în vârstă de 11 ani.

Potrivit informațiilor, copiii au ieșit ieri din casă și s-au îndreptat într-o direcție necunoscută, după care au dispărut.

În ziua dispariției copila purta un palton de culoarea roșie, o căciulă gri, colanți albi și cizme negre. Aceasta are înălțimea de 1.10 metri.

Băiatul, Tanasoglo Vladislav a ieșit îmbrăcat într-o geacă de culoarea albastru închis, căciulă gri, pantaloni albaștri și cizme negre.

Poliția solicită ajutor pentru identificarea locului aflării micuților.

Cei care dețin informații sau i-au observat sunt rugați să comunice orice detaliu la Inspectoratul de Poliție Comrat sau la numerele de telefon 112; 0 (298) 2-57-95; 0 (298) 2-29-80.

Totodată, puteți comunica informațiile anonim pe site-ul oficial al Direcției de Poliție a UAT Găgăuzia www.upatogagauzia.md în secțiunea „Caseta de încredere electronică”.

gagauzinfo.mdgagauzinfo.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: