Potrivit presei din Portugalia, "versiunea lui Cristiano este total diferită" de cea a americancei Kathryn Mayorga, victima presupusului viol. Starul lui Juve așteaptă acum filmările de pe camerele de supraveghere de la acea vreme. Dacă ele mai există, atunci, conform avocaților lui Ronaldo, se va vedea cum Cristiano şi Kathryn au părăsit împreună hotelul şi s-au întors în acelaşi club unde s-au cunoscut. Acesta ar fi un pas important în a demonstra nevinovăția fotbalistului.

Până la apariția imaginilor de la hotel, presa din Anglia a oferit o imagine din club, care poate fi considerată compromițătoare pentru presupusa victimă. Camerele VIDEO din club au surprins un moment în care Kathryn Mayorga dansează lasciv lângă Cristiano Ronaldo. Aceasta ar putea consitui o probă importantă la dosar, în încercarea avocaților de a demonstra că scandalul în care a fost târât starul lui Juventus e doar o încercare de a mai obține niște bani, după ce în 2009 Mayorga a primit 375.000 de dolari pentru a păstra tăcerea.

Totul s-ar fi întâmplat în dimineața de 13 iunie 2009, într-un hotel al unui cazinou din Las Vegas. În acel moment, Ronaldo era în vacanță, alături de cumnatul său și de vărul său. Mayorga lucra ca hostess într-un club de noapte din cadrul cazinoului respectiv și l-a întâlnit pe fotbalist în foaierul VIP. Femeia a susținut că Ronaldo s-ar fi asigurat, la momentul respectiv, cu ajutorul unor avocați, că nu-l va reclama și nu va vorbi cu nimeni despre ceea ce s-a întâmplat, în schimbul a 375.000 de dolari. Cazul de viol a fost redeschis.