image
Sursa foto: Getty Images

Mercedes contraatacă în forţă: i-a oferit un contract imens lui Lewis Hamilton, dorit şi de Ferrari

Lewis Hamilton e tentat de Mercedes cu unul dintre cele mai mari contracte din istoria Formulei 1, pentru a nu lua în calcul posibila ofertă de la rivala Ferrari.

Constructorul german i-a oferit campionului mondial o prelungire cu doi ani a contractului scadent la finalul acestui an, cu un salariu anual de 45 de milioane de euro, potrivit infobae.com.

Un salariu similar a primit şi Michael Schumacher, în 2006, pentru a-şi prelungi contractul cu Ferrari şi pentru 2007.

Hamilton a câştigat în 2019 al treilea titlu consecutiv şi al cincilea în ultimii şase ani în Formula 1, iar Gazzetta dello Sport a scris despre interesul Scuderiei Ferrari pentru campionul britanic.

"Lewis este, cu siguranţă, un pilot remarcabil. Nu putem fi decât fericiţi ştiind că este disponibil din 2021. Vom discuta sezonul viitor", a spus şeful lui Ferrari, Mattia Binotto.

Lewis Hamilton este din 2013 la Mercedes şi a declarat după cucerirea celui de-al şaselea titlu mondial din carieră că e convins că va rămâne la echipa germană.

"Nu mă văd mergând în altă parte. Iubesc să fiu la Mercedes, să fiu parte la istoria acestui brand", a declarat pilotul în vârstă de 35 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: