Mulţi aşteptau deciziile UFC, anticipându-se că rusul Khabib, care a sărit în public pentru a se răfui cu cei din anturajul lui McGregor, va da socoteală. UFC nu a luat vreo măsură împotriva rusului, însă a venit cu o hotărâre puţin ciudată. În sensul în care irlandezul oricum nu avea programată vreo altă luptă în viitorul apropiat. Totuşi, pentru a fi siguri că integritatea lui Conor nu va fi pusă în pericol, oficialii au decis să îi interzică lui McGregor orice luptă până pe 6 noiembrie. El nu va avea nici măcar voie să se antreneze în sală până pe 28 octombrie.

În schimb, împotriva lui Khabib Nurmagomedov nu s-a luat vreo decizie, chiar dacă atitudinea sa de după partidă a stârnit rumoare. Inclusiv Dana White l-a criticat dur pe rus: preşedintele UFC nici nu a vrut să îi pună centura pe umăr lui Khabib, pe care l-a trimis direct la vestiar.

Totuși, Nurmagomedov şi-a cerut scuze oficialilor MMA pentru incidente, însă riscă să fie suspendat şi deposedat de centură, potrivit unui fost challenger la titlu, Dan Hardy. Faptul că nu s-a luat încă o măsură contra lui nu înseamnă că acesta a scăpat definitiv de suspendare.