image
Sursa foto: Jurnal.md

Chirtoacă: În turul II, votăm împotriva lui Ceban; Dacă va fi pentru Năstase, totul depinde de blocul ACUM

Fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă, este indignat de alegerea făcută de locuitorii capitalei în cadrul scrutinului de ieri.

Chirtoacă, care a acumulat 10 la sută din sufragii, afirmă că niciunul din cei doi candidați nu au meritat să ajungă în turul doi.

„La parlamentare ați votat hoți, chiar noi suntem un neam de hoți? Să nu căutați vina prin sediul PL. Noi am atras atenția asupra acestor lucruri tot timpul. Este un virus adânc în societatea noastră care nu aude la timp și reacționează abia în ceasul din urmă”, a declarat liderul PL.

Totodată, acesta și-a reiterat apelul către susținătorii săi să voteze în turul doi împotriva lui Ion Ceban.

„În turul al doilea, primii am spus, votăm împotriva lui Ceban. Dacă va fi pentru Năstase, totul depinde de blocul ACUM. Votăm împotriva lui Ceban, împotriva lui Dodon care trebuie scos în șuturi de la Președinție, așa cum a fost scos Plahotniuc”, a mai spus Dorin Chirtoacă.

După procesarea a 306 procese verbale din cele 307 din municipiul Chișinău, rezultatele preliminare arată că candidatul PSRM, Ion Ceban, a obținut 40,16% din voturi, iar candidatul blocului ACUM, Andrei Năstase – 31,09% din voturi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: