image
Sursa foto: border.gov.md

300 litri de alcool, transportat ilegal în zona de frontieră a SPF Ocnița

La existența unei informații operative, angajaţii Direcţiei regionale NORD au acționat în seara zilei de ieri, 21 august, pe linia combaterii transportului ilicit de bunuri. Ca urmare, în trafic a fost identificat un conațional care transporta 300 litri de alcool, fără acte de proveniență și mai mult că sunt suspecte circumstanțele aflării sale în zona de frontieră.

Astfel, către ora 22:35, pe traseul ce leagă localitățile Bârnova și Gârbova, patrula Sectorului Poliției de Frontieră Ocnița a stopat pentru verificări un Opel Astra, înmatriculat în Republica Moldova. După controlul documentelor de identitate, polițiștii de frontieră au purces la verificarea mașinii, unde au depistat 12 butelii de aproximativ 25 litri fiecare. Mai exact, recipientele erau aranjate pe bancheta din spate și în portbagaj. La examinarea conținutului s-a constatat prezența unui lichid incolor cu miros specific de alcool, se arată în comunicat.

alcoolalcool

Șoferul de 34 de ani, locuitor al raionului Ocnița, nu a putut prezenta acte de proveniență a bunurilor.

În continuare, polițiștii de frontieră cercetează circumstanțele cazului, inclusiv cele declarate. Conform art.265 al CC al RM, bărbatul riscă o amendă contravențională. Lotul de 300 litri de alcool a fost indisponibilizat la sediul SPF Ocnița.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: