image
Sursa foto: PAS

PAS, despre acuzația lui Dodon privind reeșalonarea datoriei Avia-Invest: Decizia a fost luată de ex-șeful AAC, numit de PD

Decizia privind reeșalonarea datoriilor Avia-Invest a fost luată de Octavian Nicolaescu, fostul director al Autorității Aeronautice Civile, pus în funcție de PD, partenerul actual de coaliție al lui Dodon.

Este reacția PAS ca urmare a acuzațiilor lui Igor Dodon care a pus pe seama Guvernului Sandu oferirea vacanței la plata impozitelor pentru Aeroportul Internațional Chișinău.

„Dodon a lansat un nou fals la adresa Guvernului Sandu. Cică Guvernul de atunci s-ar face responsabil pentru oferirea vacanței de la plata impozitelor pentru Aeroportul Internațional Chișinău. N-are nicio treabă Guvernul cu reeșalonarea datoriilor – decizia a fost luată de Octavian Nicolaescu, fostul director al Autorității Aeronautice Civile, pus în funcție de PD, partenerul actual de coaliție al lui Dodon. Acest om a admis ca aceste datorii să se acumuleze ani la rând și a fost demis de Guvernul Sandu anume pentru că a emis această decizie frauduloasă”, se arată în declarația PAS.

„Îl îndemnăm pe Dodon să prindă la curaj și să-l întrebe pe Chicu și pe partenerii săi cum s-au acumulat acele datorii până în iunie 2019 și cine a pregătit decizia frauduloasă de reeșalonare semnată de Nicolaescu”, mai spune formațiunea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: