image
Sursa foto: 3Pillar Global

Compania de top 3Pillar Global își extinde prezența europeană

3Pillar Global, o companie de top din industria dezvoltării de produse digitale inovatoare, și-a anunțat extinderea în Republica Moldova în vara anului 2021. Odată cu deschiderea unui nou centru de dezvoltare la Chișinău, se deschid și noi oportunități pentru profesioniștii din IT de la noi. Ce oferte de angajare are compania și prin ce se distinge la capitolul cultură organizațională, aflăm din interviul live cu Diana Bocăneală, Director General, Managementul Talentelor la 3Pillar Global România.

O mare familie IT, în 7 țări ale lumii

În interviu, Diana Bocăneală, director general 3Pillar România, a povestit în detaliu despre companie, în ce țări este prezentă și care este specializarea acesteia. Aflăm că anul 2020 a fost unul important pentru 3Pillar Global, întrucât a marcat un moment al extinderii în mai multe părți ale lumii.

„Am ales Republica Moldova ca o țară a talentelor, strategic poziționată, lansând aici un nou centru european de dezvoltare de produse software. În 2020, 3Pillar Global a avut mai multe astfel de lansări, fiind un an al extinderii, practic. Avem deja primii colegi în Republica Moldova, de care suntem foarte mândri.

Tot în 2020 am achiziționat firma de dezvoltare software Isthmus Software din Costa Rica și am inaugurat un centru de livrare în Mexic prin achiziționarea firmei Tiempo Development. Cel mai recent, 3Pillar a achiziționat SDE Software Solutions, care a adăugat noi membri în echipele centrelor de livrare din Republica Cehă. Pe lângă aceste noi centre, avem o prezență strategică în India și desigur și în România, unde avem o echipă de circa 600 de colegi. Echipa globală a companiei depășește în acest moment numărul de 2000 de specialiști în dezvoltarea de produse digitale și inovatori de strategii, în 7 țări ale lumii. Suntem ca o familie numeroasă unde suntem uniți, ne place să ne cunoaștem diferențele culturale, dar și să sărbătorim prin ceea ce suntem buni fiecare”, declară Diana Bocăneală.

Pe parcursul anilor, echipa 3Pillar Global și activitatea desfășurată a fost apreciată cu numeroase premii pentru munca depusă: lista Inc. 5000 a companiilor cu cea mai rapidă creștere, premiului CODiE 2019 pentru Compania de Outsourcing a Anului. Diana a vorbit și despre alte distincții pe care compania le are la activ și care recomandă compania nu doar ca lider de piață, dar și drept un angajator de încredere.

Noi oportunități pentru specialiștii IT din țara noastră

„Piața de IT este destul de competitivă, lucru de apreciat. Fiecare angajator se străduie să se diferențieze. Poziționarea noastră are două aspecte: pachetul salarial și de beneficii, deloc de ignorat. Avem multe beneficii și oferim, pe lângă salariul de bază, alte 4-5 beneficii pe care cei interesați le pot descoperi de la echipa noastră de recrutare. A doua dimensiune majoră este mediul de lucru și proiectele pe care poți să lucrezi. Pentru specialiștii din IT contează în ce îți poți antrena competențele și talentul. Avem comunități pe diferite subiecte, în care sunt implicați toți colegii, la nivel global. Deci, mai presus de toate, investim mereu în antrenamentul profesionalismului angajaților noștri”, ne mai declară intervievata.

Oferte de angajare pentru reprezentanța din Republica Moldova pot fi vizualizate pe 3PillarGlobal.com sau pe Linkedin.

Despre 3Pillar Global

3Pillar Global creează produse software revoluționare, care ajută la funcționarea firmelor digitale. 3Pillar este partener de dezvoltare a produselor inovatoare, soluțiile căruia contribuie la creșterea rapidă a venitului, a cotelor de piață și a bazei de clienți pentru lideri din industrie precum CARFAX, Fortune și PBS. Folosind o abordare simplificată și agilă, 3Pillar oferă soluții digitale generatoare de valoare, cu strategie și management specializate pe produs, design bazat pe experiența utilizatorilor, precum și expertiză software și de inginerie a datelor în tehnologii mobile, cloud și disruptive.

Vizitați www.3pillarglobal.com pentru mai multe informații și oportunități de carieră. Pentru a afla mai multe despre Product Mindset, vizitați www.productmindset.com și descărcați o copie a lucrării „The Product Mindset: Succeed in the Digital Economy by Changing the Way Your Organization Thinks”, scrisă de David DeWolf, CEO, cu design de Jessica Hall de la 3Pillar.

3Pillar Global3Pillar Global
3Pillar Global3Pillar Global
3Pillar Global3Pillar Global

Noutăţile partenerilor

comentarii: