image
Sursa foto: starnet.md

Oferta verii - 3 luni de abonament StarNet la doar un leu!

Căutători de comori și oferte bune sau, pur și simplu, pasionați de shopping la un preț rezonabil, avem pentru voi o ofertă promoțională mai fierbinte decât nisipul plajelor exotice pe timp de caniculă: 3 luni de abonament StarNet la doar 1 leu, pentru totdeauna!

Da, da, ai văzut bine. Pentru doar 1 leu vei putea beneficia de 3 luni de abonament ce include trafic internet nelimitat cu super viteză, 178 de canale TV, telefonie gratuită în rețea, control parental și niciun cost suplimentar pentru echipament sau conectare. Exploră lumea virtuală, împărtășește online cu prietenii cele mai frumoase momente din acest sezon estival și bucură-te de toate avantajele unei super oferte la un super preț, în timp ce economisești bani pentru vacanța la mare mult dorită sau pentru ieșirile în oraș cu prietenii. Tentant, nu-i așa?

Deși au redus la maxim din prețul abonamentelor, au păstrat intactă calitatea superioară a serviciilor prestate. StarNet garantează că toți clienții vor avea parte de o experiență sigură în mediul online și vor continua să beneficieze de multiple avantaje: protecție punct acces internet wireless, protecție cameră web, control parental, tranzacții online rapide, iar informațiile personale vor fi protejate în totalitate de fraudele online.

Noi spunem că oferta “3 luni de abonament la doar 1 leu, pentru totdeauna” de la StarNet este un exemplu bun că nu trebuie să plătești o avere pentru servicii de calitate verificate în timp. Clienții existenți StarNet înțeleg despre ce vorbim, iar pentru ceilalți, promoția dată este o posibilitate excelentă de a se convinge de calitatea și utilitatea serviciilor acestei companii, fără a scoate prea mulți bani din buzunar. Dacă găsești mai ieftin, cei de la StarNet promit solemn să îți returneze diferența de preț. :)

Acum că ți-am prezentat această ofertă super bună și ți-am dat un hint cum poți salva niște bani în plus în pușculiță, nu îți rămâne decât să completezi următorul formular, să îți iei 3 luni abonament cu doar 1 leu și să te bucuri de o experiență digitală unică. Și, pentru că sharing is caring, nu uita să împărtășești cu întreaga lume experiența și opiniile despre această promoție folosind hashtagul #1LeuChallenge.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: