image
Sursa foto: polygon.com

Disney va lansa un serviciu de streaming gratuit în Europa

Disney va lansa pe 23 februarie un serviciu de streaming gratuit, care se va numi Star şi va fi disponibil în anumite ţări din Europa - nu se ştie deocamdată care sunt acele ţări, însă va exista, cu siguranţă, o extindere ulterioară.

Star va fi un fel de Hulu pentru restul lumii (disponibil şi în Canada, Noua Zeelandă şi America Latină). Hulu este popular în Statele Unite, dar foarte puţin cunoscut în alte regiuni.

În fapt, cei de la Disney spun că lansarea Star în restul lumii vine tocmai ca urmare a cererii foarte mari pentru reclamă de care se bucură Hulu în Statele Unite, scrie News.ro.

Star va fi o versiune gratuită a lui Disney+, integrat chiar în aplicaţia acestuia. Viitorul serviciu va oferi acces gratuit la o parte a conţinutului produs de Disney şi brandurile secundare (ABC, FX, Freeform, Searchlight şi 20th Century Studios), afişând, în schimb, reclame.

Cu aceeaşi ocazie, Disney anunţă şi prima scumpire în Statele Unite, unde Disney+ va costa 8 dolari, în loc de 7.

Disney+ are 86,8 milioane de abonaţi la un an de când a fost lansat. Disney se aşteaptă să ajungă la 230-260 de milioane de abonaţi până la finele lui 2024.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: