image
Sursa foto: Getty Images

Oferta pregătită de Real Madrid pentru starul care a impresionat la Cupa Mondială

În presa din străinătate s-a vorbit despre interesul celor de la Real Madrid pentru Josko Gvardiol (20 de ani), starul care a impresionat alături de naționala Croației la Cupa Mondială din Qatar 2022.

Chelsea a încercat să îl transfere pe fundașul croat în vară, însă mutarea nu s-a concretizat, deși londonezii erau dispuși să achite 100 de milioane de euro în schimbul său.

Potrivit jurnalistului Alfredo Pedulla, madrilenii ar fi pregătit deja o ofertă pentru jucătorul dorit și de Chelsea. Se pare că aceștia sunt dispuși să plătească 90 de milioane de euro pentru fundașul de 20 de ani, în contextul în care suma dorită de RB Leipzig se apropie de 100 de milioane de euro.

Totuși, Florentino Perez se bazează pe faptul că Luka Modric ar putea avea un cuvânt greu de spus în alegerea lui Gvardiol.

Pe lângă Gvardiol, se pare că pe lista celor de la Real Madrid se află și Sandi Lovric, jucătorul celor de la Udinese, cotat la 5 milioane de euro.

Chiar Gvardiol declara recent că și-ar dori să evolueze la un moment dat la Real Madrid, chiar dacă deocamdată este mulțumit la Leipzig.

”Real Madrid este cel mai mare club din lume. Cine știe, poate într-o zi voi putea juca acolo. Mi-ar plăcea.

Modric nu trebuie să-mi spună nimic, nu este nevoie, știu cât de special este să fii legat de Real Madrid. Agentul meu are grijă de viitorul meu, acum sunt fericit la Leipzig”, a spus Josko Gvardiol, conform lui Fabrizio Romano.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: