image
Sursa foto: Getty Images

Liverpool, gata să-l transfere pe Dybala: Cât e dispusă echipa engleză să plătească pentru argentinian

Potrivit presei argentiniene, Liverpool este dispusă să ofere 90 de milioane de euro pentru Paulo Dybala. După transferul lui Ronaldo la Juventus, mai mulţi jucători de top ar putea pleca de la echipă.

O ”bijuterie” a ajuns la Torino, însă ar putea pleca alta. După venirea lui Ronaldo, se aşteaptă o revoluţie la clubul ”bianconero”. Pe lista jucătorilor care ar putea pleca se află şi Dybala, care a primit mai multe oferte. Jurnaliştii argentinieni de la TyC Sports anunţă că Liverpool ar avea o ofertă pentru jucătorul de 24 de ani. Gruparea de pe Anfield e dispusă să plătească 90 de milioane de euro pentru a-l aduce la echipă.

Dybala, care şi-a prelungit contractul cu Juve anul trecut, până în 2022, s-ar potrivi perfect planurilor antrenorului din Premier League. Atacantul, care este încă în vacanţă, după eliminarea Argentinei de la Campionatul Mondial din Rusia, nu a fost anunţat deocamdată dacă va face parte din planurile lui Massimiliano Allegri pentru sezonul viitor.

Paulo Dybala a ajuns la echipa din Torino în 2015, de la Palermo, atunci când Juventus a plătit 40 de milioane de euro. La Juventus, argentinianul a jucat 51 de meciuri şi a marcat 68 de goluri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: