image
Sursa foto: Profimedia

A jucat la Real Madrid, iar acum ar accepta să meargă chiar și gratis la Manchester United: "Știți că aș face asta!"

Manchester United are probleme cu postul de atacant, iar asta a făcut-o să încerce aducerea lui Marko Arnautovic (33 de ani), fapt care a atras nenumărate critici din partea fanilor echipei.

După ce negocierile cu Bologna au eșuat, formația de pe Old Trafford a reluat căutările pentru un vârf. Între timp, Chicharito s-a arătat dispus să joace chiar și fără salariu, doar pentru a-și ajuta fosta echipă.

Mexicanul ajuns la 34 de ani este o adevărată vedetă în Statele Unite ale Americii, acolo unde joacă pentru LA Galaxy și a fost numit recent căpitanul echipei MLS All-Stars.

Fostul fotbalist al lui Manchester United a declarat recent că este dispus să revină în Anglia chiar și gratis, pentru a ajuta echipa care l-a adus în fotbalul european în 2010.

"Dacă United s-ar interesa de mine, aș spune 'Da, vin să joc pe gratis'. Știți că aș face asta. Dar vreau să fiu și respectuos cu actualul meu club.

Joc constant aici și nu mă concentrez decât la câștigarea unui campionat cu LA Galaxy. În viitor, dacă o fi să se întâmple, se întâmplă. Dar sunt 100% focusat pe ce se întâmplă la LA Galaxy", a declarat Chicharito.

Portughezul nu a prins primul 11 în meciul cu Brighton din prima etapă de Premier League, scor 1-2. Situația în care a ajuns CR7 a atras numeroase ironii din partea internauților, care au creat o mulțime de meme-uri pe rețelele sociale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: