image
Sursa foto: Profimedia

Înlocuitor pentru Cristiano Ronaldo, direct de la Cupa Mondială. Atacantul dorit de Manchester United

Manchester United caută un înlocuitor pentru Cristiano Ronaldo (37 de ani), asta după ce jucătorul și clubul au ajuns la un numitor comun și lusitanul s-a despărțit de gruparea de pe Old Trafford.

Erik ten Hag ar fi discutat deja cu șefii formației engleze și i-a informat pe aceștia despre nevoia de întăriri în ofensivă.

S-a scris că Maxim Choupo Mouting, de la Bayern Munchen, ar fi una dintre variantele luate în calcul, dar se pare că un alt nume se află acum în prim-planul discuțiilor.

Fost jucător la Manchester United, Memphis Depay este dorit înapoi pe Old Trafford, anunță cotidianul catalan Sport. Olandezul nu face parte din planurile lui Xavi și ar putea să fie lăsat să plece în iarnă.

Ibericii ar dori o sumă modică, 5 milioane de euro, mai ales că înțelegerea jucătorului expiră la finalul stagiunii. Depay a jucat doar în 3 partide pentru Barcelona în actuala stagiune și a marcat un singur gol.

Depay este prezent la Cupa Mondială din Qatar alături de naționale Olandei, care a învins în primul meci, 2-0, pe Senegal.

În acest moment, Manchester United are 3 variante pentru postul de atacant central: Anthony Martial și Marcus Rashford.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: