image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

CEC a înregistrat blocul electoral PSRM - PCRM

Comisia Electorală Centrală a înregistrat azi Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor pentru alegerile parlamentare din 11 iulie, format de PSRM, PCRM, precum și simbolul electoral al acestuia.

Potrivit hotărârii CEC, comitetul politic al blocului electoral va aproba și modifica lista de candidați pentru funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova și va decide asupra modului de gestionare a contului bancar cu mențiunea „Fond electoral” al blocului.

„Simbolul electoral al Blocului electoral reprezintă o stea cu cinci raze, iar în mijlocul stelei este amplasată secera și ciocanul. Fundalul stelei este executat în nuanță neagră, iar secera și ciocanul sunt albe”, a declarat membrul CEC Andrei Volentir.

FOTO: Dumitru Ciorici/Telegram

Dumitru Ciorici/TelegramDumitru Ciorici/Telegram

Amintim că începând cu data de 14 mai, CEC va recepționa documentele pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Amintim că liderul PSRM, Igor Dodon, și liderul PCRM, Vladimir Voronin, au semnat ieri documentul oficial de creare a acestui bloc electoral.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: