image
Sursa foto: click.ro

Horoscop: Nativii din zodia Leu au nevoie de libertate și adrenalină

Horoscopul zilnic pentru 26 decembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Leu simt nevoia de libertate și adrenalină.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 26 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec sunt cu gândul la muncă și pot rezolva unele situații apărute pe neașteptate. Pe de altă parte, li se cere o atenție deosebită acordată sănătății. Nativii se pot confrunta cu tulburări gastrointestinale, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să nu facă excese alimentare și să aibă grijă la calitatea mâncării.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 26 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur traversează o etapă benefică din punct de vedere sentimental. Nativii au parte de dialoguri constructive cu persoana iubită și pot puna la cale planuri de viitor îndrăznețe. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia să-și îmbunătățească relația cu copiii, dacă sunt părinți.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 26 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni petrec timp de calitate alături de membrii familiei și se implică în fel și fel de acțiuni de susțienere a rudelor. Nativii dau dovadă de înțelegere și îngăduință. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia să înceapă o nouă relație sau să-și consolideze povestea de dragoste actuală.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 26 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac dau dovadă de diplomație în relația cu rudele și preferă să evite niște discuții care știu că ar trezi adevărate conflicte în familie. Pe de altă parte, nativii sunt foarte sfătuitori și împăciuitori și ar putea aplana un conflict între prieteni sau părinți, frați. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia să facă niște destăinuri sincere partenerului de viață.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 26 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu încep să se simtă din ce în ce mai bine și sunt dispuși să recupereze timpul pierdut. Nativii pot da o petrecere surpriză sau pleca într-o călătorie neplanificată. Simt nevoia de libertate, de descătușare, de încălcare a tiparelor și a condițiilor impuse de societate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu se întremeze în sporturi periculoase sau activități cu grad mare de risc.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 26 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară dau dovadă de o mare toleranță vizavi de cei din jur și cu greu ar putea reuși cineva să-i scoată din acaestă stare de zen. Nativii sunt înarmați cu răspunsuri poetice, spirituale, iar sfaturile lor vor stârni amuzamentul celor care-i cunosc de ani de zile. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă ocazia să se relaxeze la nivel psihic și să-și întărească unele convingeri avute.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 26 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță simt nevoia să spună stop agitației din ultima perioadă și să petreacă mai mult timp cu ei înșiși. Nativii se pot retrage, fără însă a se interioriza, și pot medita la ultimele evenimente petrecute în viața lor și a celor dragi. Momente contemplative. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să dea curs nevoii de odihnă a organismului și să nu se suprasolicite, indiferent care vor fi cerințele celor din jur.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 26 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de întâlniri cu persoane importante, influente, în unele cazuri nativii dorind să pună la cale un plan de afaceri, iar în alte cazuri un plan de îmbunătățire a unui proiect deja existent. Moment favorabil negocierilor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să nu se lase tentați de vicii, mai ales dacă este vorba de jocuri de noroc.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 26 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător pot fi ușor mâhniți deoarece un plan nu funcționează după cum și-au dorit. În unele cazuri, se pot anula, amâna evenimente la care trebuiau să participe. Nativii pot primi vești de peste hotare și pot lua decizii în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește pe aceștia să-și reanalizeze situația financiară înainte de a face o investiție.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 26 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn pot primi niște informații eronate, false și se pot frământa cu privire la un aspect ce vizează situația financiară. Din neatenție, nativii pot fi păcăliți să plătească mai mult pentru un bun achiziționat, pentru un serviciu primit. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie foarte atenți la plăți, încasări și tot ce are legătură cu banii.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 26 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător sunt preocupați de activitățile culturale, artistice și-și dedică mare parte din timp îmbogățirii cunoștințelor în acest sens. Nativii sunt deschiși și orientați către nou. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce propuneri interesante, inedite de petrecere a Revelionului.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 26 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești se preocupă de relațiile parteneriale care le impactează viața în prezent, fie că este vorba de partenerul de cuplu, fie că este vorba de partenerul de afaceri. Nativii nu vor fi toleranți cu cei care i-au călcat pe coadă în ultima perioadă. Moment de luciditate și raționament dur. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă ocazia să lămurească o situație din viața sentimentală care le-a trezit întrebări și suspiciuni în ultima perioadă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: